Köp av virke och ris

Markskoningsgruppen anpassar alltid virkesaffären efter dina önskemål.

Det finns två huvudsakliga affärsformer, avverkningsrätt och leveransvirke. Med avverkningsrätt hjälper vi till med avverkning och transport av ditt virke. Leveransvirke innebär att du ordnar med avverkningen själv och transporterar virket till en bilväg för upphämtning. Vi hämtar virket och du får sedan betalt för den inmätta volymen massaved och timmer. 

Vart virket sedan hamnar ser lite olika ut beroende på bland annat trädslag och kvalitet. Majoriteten exporterar vi till utlandet och en del transporterar vi till svenska industrier.

Vi köper ditt virke

Markskoningsgruppen är verksamma i Östergötland, Södermanland och Uppland och med konkurrenskraftiga priser erbjuder vi dig en hög servicegrad och ett stort engagemang i allt vi gör. Våra erfarna medarbetare utför allt arbete vilket resulterar i en kortare kedja för dig som kund. Korta beslutsvägar, effektivt arbete och alltid endast ett samtal bort.

Välkommen att kontakta oss för aktuella priser i ditt område. 

Avverkningsrätt


Med avverkningsrätt är vi med i hela processen. Vi hjälper till med avverkning och transport av ditt virke, och ser sedan till att du att du får rapporter med inmätta virkesvolymer. 

Leveransvirke


Leveransvirke innebär att du ordnar med avverkningen själv och transporterar virket till en bilväg för upphämtning. Vi hämtar virket och du får sedan betalt för den inmätta volymen massaved och timmer. 

Avverkningsuppdrag – så går det till

1


Om du är intresserad av att avverka din skog i Östergötland, Södermanland eller Uppland och börjar du med att kontakta oss på Markskoningsgruppen. Vi diskuterar vilka förutsättningar det finns och vad du har för behov. Vi bokar ett platsbesök där vi tillsammans går igenom vad som ska göras och vad utfallet blir. 

2


Ett kontrakt upprättas efter hur uppdraget ser ut. Beroende på hur mycket skog som ska avverkas kan det ta olika lång tid. Vi sköter allt arbete och skickar sedan ut rapporter till dig med inmätta virkesvolymer. 

3


När vi är klara med avverkningen, transporterat virket och färdigställt rapporteringen får du en slutredovisning. Därefter genomför vi slutbetalningen efter dina önskemål. 

Visste du att vi är verksamma både i Södra Stockholm och hela Uppland numera?

Frigör din skaparkraft

Östergötland

Markskoningsgruppen utgår från Söderköping men är verksamma i hela Östergötland. 

Södermanland

Vår bas finns i Östergötland men vi åtar oss arbeten i hela Södermanland och Stockholmsområdet.

Uppland

Nyligen etablerade vi oss i Uppland vilket innebär att vi nu åtar oss uppdrag i bland annat Österåker, Norrtälje och Uppsala.

Behöver du hjälp av oss med något annat än köp av virke? Läs mer om några av våra tjänsterna nedan.

Offertförfrågan

Projektbilder:
Ladda upp bilder relaterade till din förfrågan här (valfritt)
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra
Välj fil Ändra