Tillsammans med våra kunder för ett lönsamt och skonsamt skogsbruk

Referenser


– MarkskoningsGruppen hälsade på mig och min bror på vår gård i Odensvi, i Småland. Vi upplevde ett behov av att sköta skogen på ett skonsammare, men ändå effektivare sätt. Vi ville ha en skog med minimerade körvägar för en mer skonsam & virkesrikare skog. Därtill utfört på ett ekonomiskt adekvat sätt. Efter visuell besiktning, gallringsmall och slutfaktura i handen kan man snabbt konstatera att resultatet av deras arbete inte kan kallas något annat än enastående. Den som är nyfiken är välkommen att besöka våra skogsmarker för att se resultatet!

Magnus Permert
Odensvi Småland (MarkskoningsGruppen ABs egen kund)

– Det har används många olika maskiner i försöken att gallra i min mosse men ingen har inte lyckats ta sig fram för att genomföra uppdraget. Nu var mitt sista försök att ta hjälp av Markskoningsgruppen och deras smidiga maskiner. De klarade av det på ett mycket bra och skonsamt sätt och gallringen gav dessutom ett riktigt bra netto.


Margareta Wedendal
Skogsägare och medlem i Södra Skogsägarna

Jan-Olof Johansson

Mycket duktiga grabbar denna gång också. Trevliga och väldigt ansvarsfulla. 

Lasse Hellman

Arbetet att fälla ett antal träd och stubbfräsa genomfördes enligt överenskommelse inom 2 veckor efter beställning av 2 trevliga och tillmötesgående grabbar. Rekommenderas. 

Roland Svensson

Tack för att du tog bra hand om våra 34 träd utan att lämna mycket spår på marken. Det var ett mycket bra arbete som vi är nöjda med. 

Christer Löw

Ett stort tack till Niclas & Company som varit ute på vårt sommarställe och avverkat en hel del större träd. Proffsigt, snabbt, snyggt dessutom väldigt trevliga och god service. Vi kan varmt rekommendera Markskoningsgruppen!!

Linda Linné

Mycket snabba och smidiga i kontakt både före och efter arbetet. Väl och omsorgsfullt utfört uppdrag. Vi är mycket nöjda! 

Lisabet Svedling

Vi kan varmt rekommendera Markskoningsgruppen och Niklas Lundberg som utförde ett mycket väl utfört uppdrag hemma hos oss. Med oss som kund i fokus och med lyhördhet lyckades ni mycket bra med minimal påverkan på mark och miljö i direkt närhet. Några ledord som vi tycker passar väl in är; skicklig, engagerad, tillmötesgående och kundfokuserat. Tack!!!

Daniel Oppäng

Snabbt och snyggt jobbat.

Irene Arvik Källander

Mycket bra utfört, bra bemötande, proffsigt!

Börje Hedström

Trevligt bemötande och kunnig personal.

Jane Widström

Priset är det första jag ser. Sen naturligtvis pålitlighet och ärlighet. Det här är ett seröst och bra utfört jobb.

Bertil Jörnstedt

Överhuvudtaget bra på alla punkter.

Carola Holmér

Snabbt effektivt och proffsigt utfört till bra pris.