Relationsskapande virkesköpare

MSG söker en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande virkesköpare som vill vara med och utveckla vår nystartade köpavdelning.

MSG är ett etablerat företag som nu skall inrätta sig som köporganisation och bli det självklara valet för våra kunder och skogsägare med flexibilitet, korta beslutsvägar och en familjär känsla i fokus. Tillsammans strävar vi efter en hållbar och lönsam verksamhet.

Efterfrågan på våra tjänster och material ökar från våra kunder. Vi behöver därför stärka upp med ytterligare virkesköpare i vårt område. Vårt inköpsområde är främst Östergötland, Södermanland samt norra Kalmar.

Vad innebär arbetet som virkesköpare?

Som virkesköpare hos oss kommer du att vara drivande i utvecklingen av vår köpverksamhet. I rollen är du en pålitlig partner som delar värdefulla råd och innovativa lösningar som inte bara gör det enklare för markägarna, utan också skapar en rolig och framgångsrik skogsägarupplevelse. Du är också en del av företagets driftledning där du ansvarar för det operativa arbetet i fält vad gäller avverkning och avtransport. Som virkesköpare ingår du i företagets ledningsgrupp där du har stort inflytande och ges möjligheten att påverka företagets uppbyggnad. Långsiktighet i våra relationer är A-O, därför är det viktigt att vi håller hög kvalitet genom hela kedjan, från första kontakt till slutredovisning. 

För att lyckas behöver vi dig som är väl uppdaterad i branschen, har förmåga att stänga affärer samt vill driva hela kedjan från inköp till leverans. Ditt engagemang och relationsskapande är avgörande för att lyckas. Vi strävar efter långsiktiga relationer och erbjuder dig ett flexibelt arbete där du har möjlighet att arbeta hemifrån för att enklare få ihop livspusslet.

Vem är du?

Du är pålitlig, uppmärksam, lösningsorienterad och kan anpassa arbetet efter förändringar. Du har en stark drivkraft att uppnå resultat och en mycket god ledarskapsförmåga så som lyhördhet och god kommunikation, för att ständigt ligga i framkant.

Vi söker både virkesköpare som är intresserade av konsultuppdrag och anställning på Markskoningsgruppen.

Bakgrundsprofil för tjänsten: 

  • Skoglig utbildning och/eller yrkeserfarenhet inom området
  • Säljerfarenhet
  • Ett driv att uppnå mål och resultat
  • Goda datakunskaper och administrativ förmåga
  • B-körkort
  • Du hanterar svenska språket obehindrat i tal och skrift

Vart ligger arbetsplatsen? 

Vi är operativa i Östergötland, Södermanland, Stockholm, Uppland och Västmanland och söker därför flera virkesköpare till dessa regioner.

Varmt välkommen med din ansökan, som består av CV och personligt brev. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte. 

Skicka ansökan till:

För mer info om tjänsten: Niklas Lundberg, Koncernchef, 011-161610