Relationsskapande virkesköpare

MSG söker en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande virkesköpare som vill vara med och utveckla vår nystartade köpavdelning.

MSG är ett etablerat företag som nu skall inrätta sig som köporganisation och bli det självklara valet för våra kunder och skogsägare med flexibilitet, korta beslutsvägar och en familjär känsla i fokus. Tillsammans strävar vi efter en hållbar och lönsam verksamhet.

Som virkesköpare hos oss kommer du att vara drivande i utvecklingen av vår köpverksamhet. Du har mycket kontakter med både nationella och internationella kunder. Du är också en del av företagets driftledning där du ansvarar för det operativa arbetet i fält vad gäller avverkning och avtransport. Som virkesköpare ingår du i företagets ledningsgrupp där du har stort inflytande och ges möjligheten att påverka företagets uppbyggnad samt systemstruktur. Långsiktighet i våra relationer är A-O, därför är det viktigt att vi håller hög kvalitet genom hela kedjan, från första kontakt till slutredovisning. 

För att lyckas behöver vi dig som är väl uppdaterad i branschen, har förmåga att stänga affärer samt vill driva hela kedjan från inköp till leverans. Ditt engagemang och relationsskapande är avgörande för att lyckas.

Vem är du?

Du är pålitlig, uppmärksam, lösningsorienterad och kan anpassa arbetet efter förändringar. Du har en stark drivkraft att uppnå resultat och en mycket god ledarskapsförmåga så som lyhördhet och god kommunikation, för att ständigt ligga i framkant. Du har flera års erfarenhet från branschen och trivs i en ledande position på ett växande bolag. 

Bakgrundsprofil för tjänsten: 

  • Högskoleutbildning och/eller likvärdig erfarenhet
  • Branscherfarenhet
  • Goda datakunskaper
  • B-körkort
  • Engelska i tal och skrift
  • Bosättning i vårt närområde 

Vart Ligger arbetsplatsen? 

Klevvägen 1
614 92 Söderköping

Skicka ansökan till: