Slutavverknings- och gallringsentreprenörer sökes

Är du skogsentreprenör med egen skördare och skotare?
Vi på Markskoningsgruppen söker nu nya samarbetspartner i Uppland för avverkningsuppdrag i hela regionen.

Är du intresserad av att bli en underleverantör eller partner?

Köpande entreprenör eller virkesköpare?


Vi söker köpande avverkande entreprenörer som kan agera ansikte utåt för oss i den här nya regionen men även kan utföra det operativa arbetet.

Det är viktigt för oss att man är en entreprenör med rätt profil som matchar med Markskoningsgruppens vision, att ni är rätt partner och vi hittar varandra i ett bra samarbete. Vill du veta mer så ser vi fram emot att höras.

Vi söker även köpande entreprenörer i hela vårt upptagningsområde - Östergötland, Västmanland, Stockholmsområdet och Uppland. Hör av er för att boka in ett första möte och prata mer om ett gemensamt samarbete! 

Avtalet anpassas individuellt enligt överenskommelse med entreprenören. 


Ett långsiktigt samarbete


Långsiktighet i våra relationer är A-O, därför är det viktigt att vi håller hög kvalitet genom hela kedjan, från första kontakt till slutredovisning.

I rollen är du en pålitlig partner som delar värdefulla råd och innovativa lösningar som inte bara gör det enklare för markägarna, utan också skapar en rolig och framgångsrik skogsägarupplevelse.

Om Markskoningsgruppen


Niklas Lundberg startade Markskoningsgruppen 2013 med idén om ett mer långsiktig & skonsam skötsel av skogen.

Vi på Markskoningsgruppen eftersträvar långa och trygga relationer med våra uppdragsgivare och partners. Vi har högsta kreditvärdighet, vilket innebär att du kan känna dig trygg med våra finansiella situation både på lång och kort sikt.

Vi är certifierade för vårt arbete kring främjande av uthålligt skogsbruk. Med det menas förvaltning och nyttjande av skog och skogsmark på ett skonsamt sätt och i en lagom takt.

Vill du veta mer om Markskoningsgruppen?Är du intresserad av ett samarbete med oss?

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Fyll i dina uppgifter