Skogsmaskinsförare

Markskoningsgruppen söker en driven och ansvarsfull  skogsmaskinförare. Du kommer att arbeta med en stor variation av uppdrag, bland annat gallring, ledningshuggning, naturvårdsuppdrag och risskotning.

Om tjänsten:

Du kommer framföra vår PONSSE Dual som både skotare och skördare med stor variation på jobb så som gallring, ledningshuggningar, naturvårdsuppdrag och risskotning, hos företag, kommuner, privata skogsägare och statliga myndigheter. Du förväntas kunna göra enklare reparationer i egen regi och planera dina dagar på ett effektivt sätt. 


För att lyckas i rollen:

Vi söker dig som vill vara en del av vårt gäng som har nära till skratt, är positiv och ser lösningar i stället för problem. Du ska trivas i samarbete med andra men också klarar av att jobba självständigt. Att ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter och att hitta lösningar. Du ska vara en trygg person, som är orädd inför stundande utmaningar, lyhörd, och kunna finna dig i snabba omställningar. 

För dig är det självklart med god kommunikation för att uppnå bästa möjliga produktionsnivå och kvalité på arbetet som kunderna kan förvänta sig av ett seriöst företag i branschen. MSG är unika och erbjuder ett omväxlande arbete som få aktörer i branschen kan erbjuda med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker långsiktiga relationer och ser gärna att du bor i närområdet. 

Vi söker dig med minst 3-årig grundutbildning från skog- eller naturbruksgymnasium eller likvärdig erfarenhet inom skog.

Arbetsplatsen

Vi åtar oss de flesta arbeten i skoglig sektor, stort som smått. MarkskoningsGruppen AB är ett företag med många ben, vi arbetar med produktion, rekreation och andra specialarbeten mot privata skogsägare, kommuner, privatkunder, företag med flera. Vi är en virkesköpande organisation vilket innebär att vi köper till största del allt material som vi avverkar, bortsätt från några skötselavtal. Utöver detta arbetar vi med en mängd olika tjänster så som avancerad trädfällning, stubbfräsning och arboristarbeten.

Målet med verksamheten är nytänkande, mer personligt och långsiktigt, miljömässigt skogsbruk. Vi utgår från Söderköping, men åtar oss arbeten i övriga Östergötland, Norra Kalmar & Södermanland.


Körkort:

Krav på B-körkort 
 

Meriterande

• ADR
• Motorsågskörkort A+B
• Röjsågskörkort RA+RB
• Gröntkort (SYN)
• Guldkort (virkeslära)
• Arbete på väg

Om anställningen:

Lönetyp: Timlön/månadslön

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kollektivavtal: Gröna Arbetsgivare
Övrigt: Företagshälsovård, rekryteringsbonus (gäller när prövotid går över till tillsvidare), kollektivavtalsersättning så som arbetstidsförkortning, tjänstepension, semesterersättning.

Vart ligger arbetsplatsen? 

Klevvägen 1 614 92 Söderköping

Ansökan:

Märk ansökan med ”Skogsmaskinsförare”, bifoga CV & personligt brev inkl. 2 referenser med kontaktinformation.

 

Skicka ansökan till: info@msg-gruppen.se

Vi antar ansökningar löpande!

För mer info om företaget www.msg-gruppen.se se även våra flöden på Instagram eller Facebook för att se hur en vardag kan se ut hos oss, vi ser framemot din ansökan!