Jobba hos oss

Vi på Markskoningsgruppen åtar oss de flesta arbeten i skoglig sektor, stort som smått. Målet med verksamheten är nytänkande, mer långsiktigt & miljömässigt skogsbruk.

Vill du vara en del av vårt företag? Se lediga tjänster nedan eller inkom med en spontanansökan, vi söker alltid kvalificerad personal! 

Lediga tjänster just nu

Att jobba på Markskoningsgruppen


Markskoningsgruppen är ett litet och familjärt företag där alla känner alla. Det är ett väldigt bra gäng. På grund av det så får alla en chans att påverka och får sin röst hörd. Det går alltid att ha en dialog med ledningen och det är inga mellanhänder.

Stefan Roos
Maskinförare

Markskoningsgruppen är en arbetsplats där vi lär av varandra. Det är väldigt fritt. Det är inget 9-5 jobb men det passar mig. Jag gillar att kunna jobba som jag vill och känna att jag har det egna ansvaret. 

Göran Dunder
Timmerbilschaufför

Lediga tjänster

Virkesköpare

Vi söker en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande virkesköpare som vill vara med och utveckla vår nystartade köpavdelning. Som virkesköpare hos oss kommer du att vara drivande i utvecklingen av vår köpverksamhet. 

Klättrande arborist

Vi söker klättrande arborist med några års branschvana. Är du en positiv lagspelare som trivs med varierande arboristuppdrag och vill bli en del av ett snabbväxande företag? Ta då chansen att söka tjänsten som klättrande arborist.