Jobba hos oss

Vi på Markskoningsgruppen åtar oss de flesta arbeten i skoglig sektor, stort som smått. Målet med verksamheten är nytänkande, mer långsiktigt & miljömässigt skogsbruk.

Vill du vara en del av vårt företag? Se lediga tjänster nedan eller inkom med en spontanansökan, vi söker alltid kvalificerad personal! 

Lediga tjänster just nu

Några ord från våra anställda på Markskoningsgruppen


Markskoningsgruppen är ett framåtblickande företag som värdesätter sina medarbetare. I min roll får jag chansen att påverka och utveckla företaget tillsammans med vår VD Niklas. Det känns kul att få vara med och bidra till företagets framgång. Jag är stolt över att vara en del av Markskoningsgruppen.

Kennet Dunder
Transportledare

Markskoningsgruppen är ett litet och familjärt företag där alla känner alla. Det är ett väldigt bra gäng. På grund av det så får alla en chans att påverka och får sin röst hörd. Det går alltid att ha en dialog med ledningen och det är inga mellanhänder. 

Stefan Roos
Maskinförare

Markskoningsgruppen är en arbetsplats där vi lär av varandra. Det är väldigt fritt. Det är inget 9-5 jobb men det passar mig. Jag gillar att kunna jobba som jag vill och känna att jag har det egna ansvaret. 

Göran Dunder
Timmerbilschaufför

Lediga tjänster

Skogsmaskinförare

Vi söker en driven och ansvarsfull  skogsmaskinförare. Du kommer att arbeta med en stor variation av uppdrag, bland annat gallring, ledningshuggning, naturvårdsuppdrag och risskotning.

Virkesköpare

Vi söker en affärsmässig, handlingskraftig och relationsskapande virkesköpare som vill vara med och utveckla vår nystartade köpavdelning. Som virkesköpare hos oss kommer du att vara drivande i utvecklingen av vår köpverksamhet. 

Klättrande arborist

Vi söker klättrande arborist med några års branschvana. Är du en positiv lagspelare som trivs med varierande arboristuppdrag och vill bli en del av ett snabbväxande företag? Ta då chansen att söka tjänsten som klättrande arborist.