3st maskinförare sökes till MSG-GRUPPEN AB

Trivs du att arbete ute i skogen? Söker du nya utmaningar och har stor drivkraft för utveckling. Ta då chansen och sök våra tjänster som skogsmaskinförare. 


Arbetsplats 

Vi åtar oss de flesta arbeten i skoglig sektor, stort som smått. MarkskoningsGruppen AB är ett företag med många ben, vi arbetar med produktion, rekreation och andra specialarbeten mot privata skogsägare, kommuner, privatkunder, företag m.fl. Vi är en virkesköpande organisation vilket innebär att vi köper till största del allt material som vi avverkar, bortsätt från några skötselavtal. Utöver detta arbetar vi med en mängd olika tjänster så som, avancerad trädfällning, stubbfräsning & arboristarbeten mm. 

Målet med verksamheten är nytänkande, mer personligt och långsiktigt, miljömässigt skogsbruk. Vi utgår från Söderköping, men åtar oss arbeten i övriga Östergötland, Småland, Sörmland och Stockholm, med störst vikt i Östergötland samt södra delen Sörmland. 


Om tjänsten:


Tjänst 1: Framföra vår kombimaskin Ponsse dual både som skördare och skotare i både produktion, naturvårande och specialarbeten på egna avverkningar, kommuner, företag m.fl. men även skotning efter vår ordinarie skördare vid behov. 

Tjänst 2: Framföra vår Malwa 560F både i gallring, naturvårdande och specialprojekt efter vår beståndsgående skördare mot privata skogsägare, kommuner, företag m.fl.

Tjänst 3: En allround tjänst där du ges möjlighet att framför våra specialmaskiner Malwa 560F, Alstor och skogstraktorekipage på specialuppdrag såväl mot privatkunder, kommuner och företag m.fl. 


För att lyckas i rollen:


Vi söker dig som vill vara en del av vårt gäng som har nära till skratt, är positiv och ser lösningar istället för problem. Du ska trivas i samarbete med andra men också klarar av att jobba självständigt. Att ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter och att hitta lösningar. Du ska vara en trygg person, som är orädd inför stundande utmaningar, lyhörd, och kunna finna dig i snabba omställningar.

Vi söker dig med minst 3årig grundutbildning från skog/naturbruksgymnasium eller likvärdig efterfarenhet inom skog.

Körkort:
Krav
B-körkort

Meriterande
• ADR
• Motorsågskörkort A+B
• Röjsågskörkort RA+RB
• Gröntkort (SYN)
• Guldkort (virkeslära)
• Arbete på väg

Om anställningen:
Lönetyp: timlön/månadslön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vart Ligger arbetsplatsen?
Klevvägen 1 614 92 Söderköping

Ansökan:
Märk ansökan med vilken tjänst ”maskinförare 1,2, eller 3” du avser söka, bifoga CV & personligt brev inkl. 1–2 referenser med kontakt information.

Skicka ansökan till: info@msg-gruppen.se

Vi antar ansökningar löpande!
 
För mer info om företaget www.msg-gruppen.se se även våra flöden på Instagram eller Facebook för att se hur en vardag kan se ut hos oss.
 
Välkommen med din ansökan!