Virkesköpare hos MSG-GRUPPEN AB

MarkskoningsGruppen AB är ett växande företag i en framtidsbransch med flexibilitet som största styrka. För att fortsätta vår framtidsresa söker vi en virkesköpare, med placering i Söderköping. Vi söker nu dig som kan hjälpa oss att nå nya mål och höjder!

När MarkskoningsGruppen AB startade 2013 hade vi en stark vilja att skapa förändring. Vi vill vara en lokal uppstickare som utmanar de stora drakarna i skogsbranschen. 

Nu söker vi dig som har en bred affärsmässig kompetens, är en utpräglad samarbetsmänniska och har förmåga och drivkraft att finna nya sätt att röra sig framåt. 

Om tjänsten
Du är en del i en uppstartsprocess som kommer kräva tidigare erfarenhet och driv för att ta oss mot nya mål och sätta upp nödvändiga verktyg för verksamheten. Du har dagligen kontakt med ett stort antal människor, både inom och utom företaget. Du möter markägarens behov och ger denne råd i skogsvårdsfrågor. I nära samarbete med våra maskinlag planerar och genomför du avverkning och stödjer processen kring arbetet. Därför är det viktigt att du har drivet att göra virkesaffärer, lätt för att ta egna beslut, trivs med det personliga mötet med markägaren och gillar samarbetet med våra maskinförare. 
 
Placeringsort är Söderköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid.

Om dig
I vårt drivna team lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har en stor portion arbetsglädje och en äkta passion för skogen. Du är skicklig på det du gör och vill alltid försöka att bli bättre. Vi värdesätter en positiv och prestigelös inställning, ärlighet och framåtanda. Du måste vara kreativ och ta egna initiativ varje dag.

En relevant eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom inköp, försäljning, skog och skogsbruk tror vi är de bästa förutsättningarna för rollen.

Kontakt och ansökan
Sista ansökningsdag är 15 Oktober 2021. Vi arbetar löpande med antagningsintervjuer, ansök därför redan idag! Tillträde enligt överenskommelse.

Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via

Välkommen med din ansökan!