Avancerad trädfällning

Förutom sedvanlig trädfällning, utför MarkskoningsGruppen även mer avancerad trädfällning i ex. villaområden där träden står tätt. I vissa fall kan man behöva fälla trädet i sektioner (sk. sektionsfällning). Detta för att minska risken för skador på kringliggande byggnader och vegetation. Våra arborister utför då trädfällningen med hjälp av klättring eller skylift.

Var utför vi trädfällning?

Vi utför avancerad trädfällning i Söderköping, Norrköping, i övriga Östergötland samt i Småland, Sörmland och Stockholm.

Kan man få RUT-avdrag för trädfällning?

Ja! Är du privatperson, och uppfyller kriterierna, kan du få 50% i RUT-avdrag även för trädfällning. För personer under 65 år är maxbeloppet att dra av för RUT 25 000:- per år. Är du över 65 år är beloppet det dubbla (50 000:-) per år. Läs gärna mer på Skatteverket.

Ny medarbetare Markskoningsgruppen

Trädfällning

Är du i behov av trädfällning i ex. tättbebyggt område? Kontakta oss så kommer vi gärna ut och tittar på plats. Sedan återkommer vi med ett prisförslag!

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt företag och våra tjänster. Enklast når du oss via mobilnummer 0701-451342 eller info@markskoningsgruppen.se.  Det också bra att använda dig av formuläret nedan. Vi återkommer dig så fort vi har möjlighet.

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt telefonnummer (obligatorisk)

    Ämne

    Ditt meddelande