Vi söker en specialmaskinförare

Trivs du att arbeta ute i skogen? Söker du nya utmaningar och har stor drivkraft för utveckling? Ta då chansen och sök tjänsten som specialmaskinförare.

Arbetsplats 

Vi åtar oss de flesta arbeten i skoglig sektor, stort som smått. MarkskoningsGruppen AB är ett företag med många ben, vi arbetar med produktion, rekreation och andra specialarbeten mot privata skogsägare, kommuner, privatkunder, företag m.fl. Vi är en virkesköpande organisation vilket innebär att vi köper till största del allt material som vi avverkar, bortsätt från några skötselavtal. Utöver detta arbetar vi med en mängd olika tjänster så som avancerad trädfällning, stubbfräsning & arboristarbeten mm.

Målet med verksamheten är nytänkande, mer personligt och långsiktigt, miljömässigt skogsbruk. Vi utgår från Söderköping, men åtar oss arbeten i övriga Östergötland, Norra Kalmar & södra delen av Sörmland.
Om tjänsten

Du kommer framföra olika maskiner såsom stubbfräs, Alstor, Malwa, traktor med skogsvagn på olika jobb mot företag, privatpersoner, kommuner m.fl. Detta kan också kombineras med manuellt arbete med motorsåg och/eller röjsåg.  

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som vill vara en del av vårt gäng som har nära till skratt, är positiv och ser lösningar istället för problem. Du ska trivas i samarbete med andra men också klarar av att jobba självständigt. Att ta ansvar för sina egna arbetsuppgifter och att hitta lösningar. Du ska vara en trygg person som är orädd inför stundande utmaningar, lyhörd och kunna finna dig i snabba omställningar. För dig är det självklart med god kommunikation för att uppnå bästa möjliga produktionsnivå och kvalité på arbetet som kunderna kan förvänta sig av ett seriöst företag i branschen. MSG är unika och erbjuder ett omväxlande arbete som få aktörer i branschen kan erbjuda med stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker långsiktiga relationer och ser gärna att du bor i närområdet.

Vi söker dig med minst 3-årig grundutbildning från skog/naturbruksgymnasium eller likvärdig erfarenhet inom skog. I denna ansökan prioriterar vi personer med några års erfarenhet men alla är såklart välkomna med en ansökan.

Krav
B-körkort
BE-körkort är meriterande


Meriterande

  • ADR
  • Motorsågskörkort A+B
  • Röjsågskörkort RA+RB
  • Gröntkort (SYN)
  • Guldkort (virkeslära) 
  • Arbete på väg 


Om anställningen 

Lönetyp: Timlön/månadslön

Företagshälsovård

Kollektivavtalsersättning så som arbetstidsförkortning, tjänstepension, semesterersättning m.m.

Rekryteringsbonus (gäller när prövotid går över till tillsvidare)

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Kollektivavtal: Gröna ArbetsgivareVart Ligger arbetsplatsen?
Klevvägen 1
614 92 Söderköping 


Ansökan

Märk ansökan med ”Specialmaskinförare”, bifoga CV & personligt brev inkl. 1–2 referenser med kontakt information.


Skicka ansökan till:
Vi antar ansökningar löpande!
För mer info om företaget www.msg-gruppen.se se även våra flöden på Instagram eller Facebook för att se hur en vardag kan se ut hos oss, vi ser fram emot din ansökan!