Om Företaget 2018-07-04T08:27:31+00:00

Vi erbjuder ett hållbart skogsbruk med lönsam och skonsam gallring.

Företaget Markskoningsgruppen drivs av Niklas Lundberg och ligger i Söderköping. Vi utför arbete i Östergötland, Småland, Södermanland och i Stockholmsområdet. Kontakta oss på Markskoningsgruppen för en långsiktig och hållbar skogsentreprenad! Vi tar hand om hela kedjan – från gallring till förvaltning och virkesköp.

virkesforsaljning2

pefc-pro-grgb-ecskog

Vi är certifierade för vårt arbete kring
främjande av uthålligt skogsbruk

Med uthålligt skogsbruk menas förvaltning och nyttjande av skog och skogsmark på ett sådant sätt, och i en sådan takt att dess biologiska mångfald, produktivitet, föryngringskapacitet, vitalitet och förmåga att både nu och i framtiden fylla viktiga ekologiska, ekonomiska och sociala funktioner på lokal, nationell och global nivå bevaras, utan att andra ekosystem skadas.

En stabil och trygg partner

Vi på Markskoningsgruppen eftersträvar långa och trygga relationer med våra uppdragsgivare och partners. Vi erhåller riskklassen Högsta Kreditvärdighet vilket innebär att du kan känna dig trygg med våra finansiella situation både på lång och kort sikt.

Kontakta oss redan idag

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vårt företag och våra tjänster. Enklast når du oss via mobilnummer 0701-451342 eller info@markskoningsgruppen.se.  Det också bra att använda dig av formuläret nedan. Vi återkommer dig så fort vi har möjlighet.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande