Arbetande arbetsledare sökes till MSG-GRUPPEN AB

Är du lösningsorienterad, gillar att ta ansvar och vill utvecklas inom arbetsledning? Ta då chansen och sök vår tjänst som arbetande arbetsledare med inriktning trädvård.

Arbetsplats 

Vi åtar oss de flesta arbeten i skoglig sektor, stort som smått. MarkskoningsGruppen AB är ett företag med många ben, vi arbetar med produktion, rekreation och andra specialarbeten mot privata skogsägare, kommuner, privatkunder, företag m.fl. Vi är en virkesköpande organisation vilket innebär att vi köper till största del allt material som vi avverkar, bortsätt från några skötselavtal. Utöver detta arbetar vi med en mängd olika tjänster så som, avancerad trädfällning, stubbfräsning & arboristarbeten mm. 

Målet med verksamheten är nytänkande, mer personligt och långsiktigt, miljömässigt skogsbruk. Vi utgår från Söderköping, men åtar oss arbeten i övriga Östergötland, Småland, Sörmland och Stockholm, med störst vikt i Östergötland samt södra delen Sörmland. 


Om tjänsten

Du kommer arbeta som en nyckelspelare i vår dagliga verksamhet, med ansvar för ett eget arbetslag. Ditt huvudfokus blir våra projekt med inriktning trädvård, men med inslag i vår övriga verksamhet som är väldigt varierande med kunder och projekt inom produktion, natur- och trädvård, diverse specialprojekt, mot privatpersoner, kommuner och företag.

För att lyckas i rollen

Vi söker dig som vill vara en del av vårt gång. Du bör ha en bra känsla för planering och tidsuppskattning samt god förmåga att hantera kunder och vägleda kollegor. Din roll kommer vara en länk mellan fältarbete och kontor. 

Du ska vara en trygg person, som är orädd inför stundande utmaningar, lyhörd, och kunna finna dig i snabba omställningar.

Vi söker dig som har ett par års branschvana som arborist (eller motsvarande) och vi ser gärna att du har ETW-certifiering (eller motsvarande).

Krav

ETW-certifiering eller motsvarande

Branschvana som arborist eller liknande yrke
B-körkort

Meriterande

  • ADR
  • Motorsågskörkort A+B
  • Röjsågskörkort RA+RB
  • Liftkort
  • Gröntkort (SYN)
  • Guldkort (virkeslära) 
  • Arbete på väg 

Om anställningen 

Lönetyp:  timlön/månadslön
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning. 

Vart Ligger arbetsplatsen?
Klevvägen 1
614 92 Söderköping 


Ansökan

Bifoga CV & personligt brev inkl. 1-2 referenser med kontaktinformation. 

Skicka ansökan till:

Vi antar ansökningar löpande! 

För mer info om företaget www.msg-gruppen.se se även våra flöden på Instagram eller Facebook för att se hur en vardag kan se ut hos oss, vi ser fram emot din ansökan!