Ny råvaruchef förstärker Markskoningsgruppen

Markskoningsgruppen är glada att välkomna John Hammar som ny virkesköpare och råvaruchef. Med över 20 år i branschen har John en gedigen bakgrund inom skogsförvaltning, virkesinköp och som jordbrukskonsult.

John lockades till Markskoningsgruppen av företagets tillväxt och helhetsinriktning. Han ser stora fördelar med att kunna erbjuda kunderna en komplett tjänst, från start till mål, och menar att detta är något som många av hans leverantörer efterfrågar.

– Det är en stor skillnad mot många andra aktörer i branschen. På Markskoningsgruppen är man med från början till slut och bygger starka relationer med skogsägarna. Det ger en helt annan överblick och kontroll över hela kedjan, från inköp och produktion till redovisning, säger John.

John har ett stort kontaktnät i branschen och ser fram emot att bidra med sin kompetens och erfarenhet till Markskoningsgruppen. Han är övertygad om att företaget har goda möjligheter att växa och ta en ännu starkare position på marknaden.

– Det känns spännande att vara med på Markskoningsgruppens resa, de har en alldeles unik företagskultur som jag ser fram emot att bli en del av. Företaget har en stark entreprenörsanda och en tydlig vision för framtiden. 

Markskoningsgruppens koncernchef, Niklas Lundberg, ser Johns anställning som en viktig rekrytering för företaget.

– Vi är glada att ha John med oss. Han har en gedigen erfarenhet och en stark passion för branschen. Johns kompetens och nätverk kommer att vara en stor tillgång för oss när vi fortsätter att växa och utvecklas, säger Niklas.

Markskoningsgruppen stärker sin position med förvärv av DW Trädservice