Markskoningsgruppen stärker sin position med förvärv av DW Trädservice

Markskoningsgruppen, en ledande aktör inom skogsbruk och trädskötsel i Östergötland, är glad att kunna meddela förvärvet av DW Trädservice, en väletablerad arboristfirma i Åtvidaberg.

– Vi är glada och stolta över att välkomna DW Trädservice till Markskoningsgruppen. Förvärvet stärker vår position som en fullständig leverantör av arboristtjänster i Östergötland och ger oss möjlighet att erbjuda våra kunder ännu bättre service säger Niklas Lundberg, koncernchef för MSG-GRUPPEN.

DW Trädservice har en stark kompetens inom trädbeskärning med många duktiga arborister, vilket utökar Markskoningsgruppens befintliga tjänster inom trädbeskärning. Kennet Dunder från Markskoningsgruppen kommer att gå in i DW Trädservice som ny VD.

– DW Trädservice är ett lokalt erkänt bolag med mycket stark kompetens, det känns väldigt kul att få komma in och förvalta den verksamhet de har byggt. Vi är övertygade om att de kommer att bli ett värdefullt tillskott till vårt team.

Kennet tar över stafettpinnen från Martin Waldmann, grundare av DW Trädservice. Om förvärvet säger han:

– Jag ser väldigt positivt på det här förvärvet. Markskoningsgruppen är ett otroligt progressivt företag och jag tror att vi kommer kunna skapa enorma synergier. Om någon kan utveckla DW Trädservice och lyfta det till nya höjder så är det Niklas och Markskoningsgruppen. Man märker snabbt med vilken drivanda Niklas har byggt upp Markskoningsgruppen. Jag ser förhoppningsfullt på vår framtid tillsammans.

Förvärvet av DW Trädservice träder i kraft den 31 maj 2024. Båda företagen kommer att fortsätta att bedriva sin verksamhet under sina respektive varumärken.

För mer information, vänligen kontakta:

Niklas Lundberg
Koncernchef, MSG-GRUPPEN
Telefon: 011-161610
E-post:

Kennet Dunder
VD, DW Trädservice
E-post:

Så tacklar du barkborreangrepp