Vi välkomnar Kennet Dunder - ny transportledare!

Nyligen tog Kennet Dunder klivet från timmerbilschaufför till transportledare på Markskoningsgruppen. 

 Efter 14 år bakom ratten på timmerbilen har Kennet Dunder nu tagit sig an rollen som transportledare på Markskoningsgruppen. Med sin gedigna erfarenhet från skogen ser han fram emot att använda sina nya kunskaper för att optimera logistiken och effektivisera transporterna. 

Kennet har alltid varit mål- och tävlingsinriktad som person. Redan direkt efter skolan började han med en roll som maskinförare och har under årens lopp skaffat sig en bred kompetens inom skogsbruk och timmertransport. 

Kennet ville ha nya utmaningar och kände att han hade mer att ge. Han såg en möjlighet att använda sin erfarenhet och sitt engagemang på ett nytt sätt som transportledare.

"Det har varit fantastiska år som timmerbilschaufför," säger Kennet. "Jag har trivts otroligt bra med att vara ute i naturen men det ska bli spännande att prova något nytt. Jag ser fram emot att få kombinera min erfarenhet av skogen med problemlösning för att optimera transporterna och se till att allt flyter på smidigt.

 

Kennet började på Markskoningsgruppen 2023 och trivs som fisken i vattnet. Vi frågade vad det bästa med sitt jobb och fick som svar: 

 

"Markskoningsgruppen är ett framåtblickande företag som värdesätter sina medarbetare. I min roll får jag chansen att påverka och utveckla företaget tillsammans med vår VD Niklas. Det känns kul att få vara med och bidra till företagets framgång. Jag är stolt över att vara en del av Markskoningsgruppen.

Niklas Lundberg tilldelas Anders Walls stipendium för landsbygdsutveckling